Kättilstorp

Åsarp

Vartofta

Stenstorp

Floby

Kinnarp-Slutarp

Två mil sydost om Falköping, på vägen mot Jönköping, ligger det lilla samhället Kättilstorp. Strax intill ligger Yllestads kyrka och kyrkby, där förskola och skola är belägen. Samhället har även en lanthandel och bussförbindelser.

Om du söker praktiskt boende i markplan med generösa utrymmen är vårt boende i Kättilstorp ett utmärkt alternativ. Hyresbostäder har 10 lägenheter i Kättilstorp i form av rad- och parhus, samtliga med egna uteplatser och egen entré. Till alla lägenheterna finns rymliga förråd.

Kättisltorp

Åsarp är beläget i natursköna nejder längs Ätran och Ulricehamnsvägen, ca 20 km eller 20 minuters resväg från Falköpings centrum. I det trevliga samhället finns livsmedelsaffär, förskola och skola. Här finns även fotbollsplan och sporthall.

Omgivningarna runt Åsarp är historisk mark och området har gjort sig känt för en rad sevärdheter, inte minst Ekehagens forntidsby.
Hyresbostäder erbjuder flera boendeformer i Åsarp;
Redvägsgatan 2 A-D är tvåvåningshus där de flesta lägenheterna har balkong. I anslutning till Alvershus på Redvägsgatan 5 finns lägenheter med hög tillgänglighet.
På Olsbrogatan och Redvägsgatan 4-12 finns lägenheter med bl a egen entré, uteplats eller balkong. På Idrottsgatan finns marklägenheter som blivit mycket populära.

Alvared

Söker du ett prisvärt boende i landsbygdsnära miljö – då bör du titta närmare på det boende vi erbjuder i Vartofta.

Vartofta är beläget i de vackra omgivningarna vid Ållebergs fot, knappt en mil sydost om Falköping. Bilresan in till Falköping går på 10 minuter.

Vartoftaskolan undervisar F-9, det finns förskola och samhället har bussförbindelser. Våra fastigheter finns på Stiftelsevägen i Vartofta. Här finns lägenheter samtliga med egen entré, uteplats eller balkong.

I närområdet finns fotbollsplanen Strömsborg och en lekplats.

Vartofta_Kättilstorp

Stenstorp ligger mellan Falköping och Skövde, ca 18 km från Falköpings centrum. Kommunikationerna till både Falköping och Skövde är goda med täta buss- och pendeltågsförbindelser till båda orterna – med tåg tar resan till Falköping bara sju minuter. Närservicen i Stenstorp erbjuder det mesta: livsmedelsaffär, friluftsbad, sporthall, fotbollsplan, bibliotek, fritidsgård, vårdcentral, äldreomsorg och förskola och F-9 skola.

Hyresbostäder erbjuder ett varierat boende i Stenstorp. På Storgatan finns bostäder som blivit mycket populära tack vare öppna och trevliga planlösningar. I bostadsområdet vid Rådhusgatan, Högalidsgatan finns lägenheter som byggdes om i slutet av sjuttiotalet. Lägenheterna har enklare standard och därmed lägre hyra.

På Fjällgatan har vi stamrenoverat lägenheterna 2016 då de fick nya badrum och kök, nya fönster och lägenhetsdörrar mm

På Björktuna har vi 16 inbjudande lägenheter i ett plan med hög tillgänglighet. Dessa byggdes 2010 – 2012 och har en mycket god standard. Alla lägenheter har egen uteplats alternativt inglasad balkong. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till dagvård, vårdcentral, tandläkare  och samlingssal.

Stenstorp

Om du söker ett naturnära boende i ett livaktigt samhälle  – då är Floby ett bra alternativ. Den lilla orten är belägen 17 km från Falköpings centrum, längs Herrljungavägen.

I Floby har Hyresbostäder lägenheter i fem olika bostadsområden. Vid Centralgatan, Parkgatan och Norra Kungsgatan ligger ett bostadsområde, endast ett stenkast från centrum. Lägenheterna på Kungsgatan, nära skolan, har alla egen ingång. På Hässlebergsgatan finns ett bostadsområde med hus byggda under olika tidsperioder. På Järnvägsgatan finns ett mindre område med välutrustade lägenheter som bl a har egen ingång, tvättmaskin och torkskåp samt uteplats eller balkong. På Villagatan finns våra populära marklägenheter.

I Floby finns en skola med årskurs F-9 och förskola. Bibliotek finns i gamla kommunalhuset mitt i samhället och det finns även en livsmedelsaffär. I samhället finns friluftsbad, fotbollsplaner och sporthall.
Till sevärdheterna hör framförallt vackra Alphems Arboretum och Stenmurslandskapet.

Floby ligger utmed västra stambanan och har goda tåg- och bussförbindelser.

Floberget

Kinnarp-Slutarp ligger ca 12 km söder om Falköping. Samhället som ligger endast 10 minuters bilväg från Falköping har en väl utbyggd närservice i form av en  livsmedelsaffär och skola mm.


Hyresbostäder har ett mångfasetterat boende att erbjuda: Paradgatan och Kulebacken i Kinnarp har en blandad bebyggelse med äldre, något enklare tvåvåningshus, men även lägenheter med egna entréer, uteplats eller balkong.

På Frökindsgatan i Kinnarp, i anslutning till äldreboendet, finns marklägenheter i radhus.

På Backagatan i Slutarp har vi ett mindre område med äldre och enklare lägenheter. Här finns också populära marklägenheter på Timotejvägen, bland annat med egen uteplats.

I samhället finns förskola och F-9 skola samt fotbollsplaner och sporthall.  Kinnarp-Slutarp erbjuder också goda cykelmöjligheter till Falköping via gamla järnvägen som nu blivit cykelbana.

Kinneved