Så här söker du bilplats

För att du ska kunna söka bilplats måste du vara hyresgäst hos oss och inte ha några skulder. Med bilplats menas både parkeringsplats och garage.

Våra tidigare kö-listor för bilplatser kommer vi att arbeta bort. De erbjuds i första hand. Därefter behöver du anmäla intresse på hemsidan under lediga bilplatser.

Så här ställer du dig i kö

Logga in på Mina Sidor och aktivera dig som sökande för bilplats.

För att behålla din plats i vårt kösystem måste du logga in på Mina Sidor på www.hyresbo.se en gång om året. I annat fall kommer din sökandeprofil att rensas ur vårt system enligt dataskyddsförordningen. Du som har registrerat en aktuell e-postadress eller ett aktuellt mobilnummer kommer att få en påminnelse när inloggning krävs några andra påminnelser kommer inte att skickas ut.

Så här går det till när en bilplats blir ledig

  1.  Bilplatsen publiceras på vår hemsida. Under denna tid kan du anmäla intresse för bilplatsen.
  2.  När anmälningstiden gått ut går vi igenom intresseanmälningarna. Den med högst köpoäng får ett erbjudande.
  3.  Efter erbjudande meddelar du oss eller via Mina Sidor om du tackar ja eller nej till bilplatsen. Om svar uteblir tolkas det som ett nej.
  4.  Är du den med högst köpoäng som fått ett erbjudande och uppfyller vår uthyrningspolicy upprättas ett hyreskontrakt. Efter detta nollställs köpoängen för bilplats.

Observera att du själv måste vara aktiv och anmäla intresse när det dyker upp en ledig bilplats som du är intresserad av.
Vad din plats blir i kön till den lediga bilplatsen beror på vilka andra som sökt samma bilplats och hur lång kötid de samlat på sig.

Tänk på att du ansvarar för att de uppgifter som lämnas är korrekta och att de uppdateras om information ändras.