Vi gör om Mina sidor

Publicerad 24 oktober, 2023  

I slutet av november kommer vi att göra om Mina sidor för dig som kund och/eller bostadssökande. Sidan kommer att få ett helt nytt utseende – mer användarvänligt och lättillgängligt. På grund av detta kommer behandlingstiden vid uthyrning att bli något längre under en period och vi hoppas att ni kan ha överseende med det. Du kommer som vanligt kunna logga in på Mina sidor via hemsidan, dock ej mellan 13-24 november då vi driftsätter.

Felanmälan hanteras under perioden Mina Sidor är stängt enligt information.

Detta gäller för dig som kund/bostadssökande: 
  • Du behåller dina redan samlade köpoäng.
  • Du som inte har en mailadress registrerad i din köprofil idag behöver lägga in den omgående. Det kommer att underlätta för dig som kund men också för vår hantering gällande kommunikation.
  • Du måste logga in en gång per år för att behålla dina köpoäng
  • När du loggar in första gången på nya Mina sidor behöver du uppdatera din sökprofil, det vill säga dina önskemål om till exempel lägenhetsstorlek och område. Vi påminner dig om det när sidan är på plats!
  • Medsökandefunktionen följer ej med över i det nya systemet, vill du fortfarande ha en medsökande måste du själv begära sammankoppling på nya mina sidor. Dina köpoäng kan därmed komma att justeras till när du själv registrerade dig.