Så här söker du lokal eller förråd hos oss

För att du ska kunna söka lokal eller förråd måste du vara registrerad i vår kö. När du är registrerad krävs att du själv är aktiv och anmäler intresse när det dyker upp en ledig lokal eller ett ledigt förråd som du är intresserad av. Din plats i kön till det lediga objektet beror på vilka andra som sökt samma lokal/förråd och hur många köpoäng de har.

Så här ställer du dig i kö:
Logga in på Mina Sidor (hyresbo.se) och aktivera dig som sökande för lokal. För att behålla din plats i vårt kösystem måste du logga in en gång om året. I annat fall kommer din sökandeprofil att rensas ur vårt system enligt GDPR. Du som har registrerat en aktuell e-postadress eller ett aktuellt mobilnummer kommer att få en påminnelse när inloggning krävs några andra påminnelser kommer inte att skickas ut. Tänk på att du ansvarar för att de kontaktuppgifter som lämnas är korrekta och att de uppdateras om information ändras.

Så här går det till när ett lokal/förråd blir ledigt:
1. Lokalen/förrådet publiceras på vår hemsida. Under denna tid kan du anmäla intresse.
2. När anmälningstiden gått ut går vi igenom intresseanmälningarna. Den med högst köpoäng får ett erbjudande.
3. Efter erbjudande meddelar du oss via Mina Sidor eller telefon om du tackar ja eller nej till lokalen. Om svar uteblir tolkas det som ett nej.

Är du den med högst köpoäng som fått ett erbjudande och uppfyller vår uthyrningspolicy upprättas ett hyreskontrakt. Efter detta nollställs köpoängen för lokal.