Om oss

Falköpings Hyresbostäder AB är Falköpingsbornas egna bostadsbolag.

Vilka är Falköpings Hyresbostäder?

Falköpings Hyresbostäder AB är Falköpingsbornas egna bostadsbolag genom att vi ägs av Falköpings kommun. Vi har också ett dotterbolag, Fastighets AB Mösseberg, där vi förvaltar industrifastigheter.

Som kommunens största hyresvärd bidrar vi till kommunens ambition om att vara en bostadsort som erbjuder ”det goda livet”. Med våra omkring 2000 lägenheter i olika storlekar belägna, inte bara i tätorten, utan också i flera av våra samhällen så bidrar vi till många alternativa boenden. Vi har såväl äldre fastigheter som helt nybyggda med 100% tillgänglighet. Det är inte bara ålder som skiljer fastigheterna åt utan standard och därmed också prisbild. Med andra ord så har vi ett lägenhetsbestånd som bör passa de flesta smaker.

Vi är medlemmar i Sveriges Allmännytta som arbetar aktivt med frågor kring miljö, framtid och utveckling.

Vi är också medlemmar i HBV, Husbyggnadsvaror förening, som är allmännyttans inköpscentral och igenom dem kommer vi åt rationella och bra avtal på många produkter som vi använder i våra lägenheter.

Vi är idag drygt 30 anställda och vi lägger stor vikt vid att ha en god service som utgår från våra olika områden samt från vårt centralt belägna kontor.