Nyhetsarkiv

Motordagen

På lördag, den 27 april 10-14 finns vi på plats på Motormässan i bildkällarens lokaler i Centrum. Besök oss gärna och spana in vårt senaste nybyggnationsprojekt Kv. Diamanten. För mer info om “Vår Diamant”, se här. För mer info om Falköpings handel, se Falköpings handlingstidning. Välkomna!

› Läs mer

Öppettider under påsken

Kontorets öppettider under påsk: 18/4 Skärtorsdag stänger kontoret kl. 12 19/4 Långfredagen stängt 22/4 Annandag påsk stängt Vi önskar alla en Glad Påsk!

› Läs mer

Tack

Tack till alla er som besökte oss på Seniormässan. Vi säger även Grattis till Solveig som vann vår utlottning av påskgruppen.

› Läs mer

Seniormässa

Idag, torsdag den 11 april 10-16 finns vi på plats på Seniormässan i Pingstkyrkans lokaler. Ta chansen att spana in vårt senaste nybyggnationsprojekt Kv. Diamanten och låt dig inspireras av vår VD Anders Johanssons presentation – Bo i Falköping. För mer info om “Vår Diamant”, se här. För mer info om Seniormässan, se här. Välkomna!

› Läs mer

HF-nytt

Nu pågår vårstädning för fullt vilket ni säkert har uppmärksammat och även arbetet med första numret av HF-nytt, en tidning för dig som hyresgäst. Snart kommer HF-nytt i en brevlåda nära dig. I år firar vi även 40 år, planering inför firandet pågår och info kommer inom kort.

› Läs mer

Viktig information om ombyggnation av korsningen Wetterlinsgatan och Dotorpsgatan

Arbetet startar den 1 april och beräknas att pågå fram till semestern. Framkomligheten på Wetterlinsgatan och Dotorpsgatan kommer att påverkas. Hela korsningen kommer att stängas av för trafik och genomfartstrafik leds om. På grund av detta kommer infarten till era bostäder ändras. Informationen kommer delas ut till berörda hyresgäster. Falköpings Kommuns mål med ombyggnationen är […]

› Läs mer

Köpoäng

Nu kan du även se dina köpoäng när du är inloggad på Mina Sidor. Vi erbjuder lediga lägenheter till den sökande med högst köpoäng och som uppfyller vår policy. Är du intresserad av nybyggnation, kontakta oss.

› Läs mer

Hyra 2019

Hyreshöjning från 1 april 2019 Förhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och Falköpings Hyresbostäder AB avseende hyreshöjningar för 2019 är klara. Överenskommelse har skrivits med en genomsnittlig höjning på 2,1 % i ett ettårsavtal. Höjningen har fördelats enligt nedan med vissa avvikelser föranledda av att översyn av hyressättningen gjorts.   Höjning kr månadshyra Etta 70 Tvåa 106 Trea […]

› Läs mer

Välkommen till vår nya hemsida

Vi är mycket glada att kunna visa upp vår nya hemsida. Vi har arbetat för att göra den mer användarvänlig och intressant för dig som besökare. Vår hemsida är responsiv och anpassad för både dator, mobil och surfplatta. Vi hoppas att du vill utforska hemsidan och gillar vad du ser! Välkommen!    

› Läs mer

Hyresbostäder går med i Allmännyttans klimatinitiativ

Vi har beslutat att gå med i Allmännyttans klimatinitiativ, ett gemensamt upprop för att minska utsläppen av växthusgaser. Målet i initiativet är att de allmännyttiga bostadsföretagen ska vara fossilfria senast år 2030 och att energianvändningen minskar med 30 procent. Allmännyttans branschorganisation SABO har i dagarna lanserat Allmännyttans klimatinitiativ, som uppmuntrar de allmännyttiga bostadsföretagen i Sverige […]

› Läs mer

Hyresgästkortet

Nu har du som hyresgäst fått ditt hyresgästkort för 2019 i din brevlåda. Genom hyresgästkortet får du som hyresgäst på Hyresbostäder tillgång till rabatter, förmåner och erbjudanden som är giltigt under ett år. Aktuella erbjudande samt medverkande företag och föreningar för 2019 hittar du här.  

› Läs mer

Planerar du en fest eller sammankomst?

Nu kan du boka våra kvarterslokaler som vi tillhandahåller i samarbete med Hyresgästföreningen. För mer information, läs här.  

› Läs mer