Stenstorp

Stenstorp ligger mellan Falköping och Skövde, ca 18 km från Falköpings centrum. Kommunikationerna till både Falköping och Skövde är goda med täta buss- och pendeltågsförbindelser till båda orterna – med tåg tar resan till Falköping bara sju minuter. Närservicen i Stenstorp erbjuder det mesta: livsmedelsaffär, friluftsbad, sporthall, fotbollsplan, bibliotek, fritidsgård, vårdcentral, äldreomsorg och förskola och F-9 skola.

Hyresbostäder erbjuder ett varierat boende i Stenstorp. På Storgatan finns bostäder som blivit mycket populära tack vare öppna och trevliga planlösningar. I bostadsområdet vid Rådhusgatan, Högalidsgatan finns lägenheter som byggdes om i slutet av sjuttiotalet. Lägenheterna har enklare standard och därmed lägre hyra.

På Fjällgatan har vi stamrenoverat lägenheterna 2016 då de fick nya badrum och kök, nya fönster och lägenhetsdörrar mm

På Björktuna har vi 16 inbjudande lägenheter i ett plan med hög tillgänglighet. Dessa byggdes 2010 – 2012 och har en mycket god standard. Alla lägenheter har egen uteplats alternativt inglasad balkong. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till dagvård, vårdcentral, tandläkare  och samlingssal.

Stenstorp

Snabbfakta

Stenstorp ligger ca 18 km från Falköping i riktning mot Skövde. Kommunikationerna till både Falköping och Skövde är goda med täta buss- och pendeltågsförbindelser till båda orterna.

I området finns bl a livsmedelsaffär, friluftsbad, sporthall, fotbollsplan, bibliotek, fritidsgård, vårdcentral, äldreomsorg och förskola samt F-9 skola.

Samtliga lägenheter har öppen fiber.